Koikuchi Japansk Soja - Traditionell sojasås som produceras genom naturlig jäsning
Tillverkad i Japan med traditionell metod för naturlig fermentering, så skiljer sig Koikuchi-sojasåsen från de sojasåser som finns på marknaden, eftersom den inte produceras industriellt utan med den gamla ursprungliga metoden som innebär en lång fermentering, gjord med naturliga ingredienser: soja, vete, salt, rent källvatten och koji.
Koikuchi Nipponia-sojasåsen har en balanserad umamismak, med en klar och frisk doft.
Denna fermenterade blandning av sojabönor, vete, salt och koji-svamp är en av de mest använda kryddorna i Japan, en mångsidig sås som passar till att smaksätta nudelsoppor, ramen, sushi, okonomiyaki, shabu shabu och mycket mer.
Det finns verkligen ingen ersättning för sojasås.
Det finns många varianter att välja mellan, inklusive mörk sojasås, ljus sojasås, låg natriumsojasås och hel eller marudaizu sojasås.